Nyheter

2020-03-06: Nu har vi fåt in Battle Ropes. Kom och prova!

2020-03-02: Nu är en spegel uppsatt på väggen där cabelcrossen numera står med tillhörande stretch-hörna. Vi kommer inom kort även sätta upp spotlights i taket där för bättre poseringsljus.
Vi har även satt upp en skogräns markerad med gul tejp i golvet. Alla ytterskor skall lämnas i skohyllan och får inte användas bortom tejpen.

2020-03-01: Damernas och herrarnas omklädningsrum har målats om så de nu är vita och fräscha. Rummet där de flesta fyller på med vatten är även det ommålat.

2020-02-29: Vi har flyttat cablecrossen dit fåtöljerna tidigare stod. samtidigt har vi lagt ett nytt mjukt golv där som nu är nya stretchhörnan. Vi kommer inom kort även sätta upp mer belysning där för posering samt spegel på vägg och i tak. Smithmaskinen som tidigare stod framför hantlarna har nu ersatt den gamla smithmaskinen som stod i hörnet.

2020-02-15: Team Ironhouse Athletes är nu registrerat hos SBFF och ni som vill tävla under året är välkomna att komma och prata med oss på bemannade tider. Glöm inte bort att du måste vara medlem på Ironhouse för att tävla i vårat team.

2020-02-10: Kommunen håller nu på att rusta upp hela Olof Palmes gata. Det innebär att vi kommer att ha en byggarbetsplats utanför Ironhouse i några månader. Kommunen skall vara klar med arbetet till sommaren. De parkeringsplatser som fanns utanför är därför borta. Det brukar finnas parkering längs Österlånggatan. Odenhuset har även fri parkering i två timmar.

2020-02-05: Tack till en av våra nya medlemmar som lånar ut två stänger till alla som vill använda dem. Det är en safety squat bar och en trap bar. Riktigt roliga att träna med!

2020-02-01: Vi har börjat måla om i gymmet så vi får nya fräscha vita väggar. I dagsläget återstår endast omklädningsrummen att måla vilket kommer ske inom en snar framtid.

2020-01-16: Nya ägare! Johan och Andreas har tagit över Ironhouse och arbetar hårt för att Ironhouse skall fortsätta vara Trollhättans bästa gym.

31

Kära medlemmar! Vi vill bara påminna er om vår skogräns. Ha med er ett par inneskor för gymmet och lämna era uteskor innanför tejpen så är det mycket enklare för oss att hålla rent och fint i gymmet🤩

22

Finns hos oss på Ironhouse Gym Trollhättan! välkomna till oss🤩

55

Bemannat idag 10-12 och ikväll 16-19! Varmt välkomna ner till oss🏋️‍♀️🤩